Sfaturi importante despre montaj fosa septica

Sfaturi-importante-despre-montaj-fosa-septica
Sfaturi-importante-despre-montaj-fosa-septica

Deoarece foarte multi proprietari de case sunt interesați de noțiuni de montaj fosa septica, am stat de vorba cu specialiștii fosa-eco.ro pentru a afla cele mai important lucruri legate de acest aspect.

Primul lucru pe care l-am aflat este faptul ca locul de montaj fosa septica trebuie ales cu atentie, deoarece el trebuie sa indeplineasca anumite reguli. Este esential ca accesul la fosa septica ecologica din Polieitlena sa se faca foarte usor fiindca vei avea nevoie periodic de serviciile unei companii de vidanjare. De aceea este necesar ca masina respectiva sa poata ajunge in apropierea fosei fara nicio problema.

Distanta de montaj modifica bugetul.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont ca o fosa septica elibereaza gaze urat mirositoare deoarece in interior are loc un proces de fermentatie. Prin urmare, amplasarea ei cat mai departe de locuinta este o ideea foarte buna.

In acelasi timp, trebuie sa iei in cosiderare si bugetul tau, deoarece cu cat o amplasezi mai departe, cu atat mai mult te vor costa tevile care trebuie sa faca legatura intre ea si casa. Cel mai bine este sa montezi fosa septica la minim 5 metri si la maxim 15 metri de locuinta, intr-un loc mai retras, pe unde nu se circula.

In cazul in care decizi sa achizitionezi o fosa ecologica trebuie sa stii ca aceasta este etansa, asa ca nu vei avea probleme cu mirosurile din rezevor.

Respecta legea atunci când montezi fosa

Atunci cand vrei sa-ti instalezi o fosa trebuie sa respecti legea, care precizeaza foarte clar ca aceasta statie de tratare a apelor uzate din gospodarie trebuie sa fie montata la cel putin 10 metri de cladirile invecinate sau de sursele de apa potabila.

Pentru a calcula cel mai bun loc de montaj fosa septica este indicat sa contactezi o firma specializata, care iti poate oferi sfaturi valoroase.

Un specialist cu experienta cunoaste legile in vigoare si iti va putea oferi cea mai buna consultanta astfel incat sa nu intampini probleme ulterioare legate de functionarea fosei ecologice.

In plus, spre deosebire de un meserias, o companie de fose septice iti poate oferi garantia lucrarii realizate, iar calitatea muncii prestate de aceasta asigura conditii optime de functionare a fosei.

Apleza la companii cu experienta.

fosa-eco.ro este o companie de top pe piata de fose septice ecologice, care ofera, pe langa produse de calitate, servicii profesioniste de montaj, transport, intretinere si service fose.

Comercializam fose din Polietilena, cu volume intre 3500 si 10.000 de litri, la preturi incepand cu 5400 lei cu tva inclus. In plus, iti punem la dispozitie accesorii fose ecologice: tubulatura dren, capace, prelungire gura de vizitare si capac si tunel percolare.

Fosele septice oferite de fosa-eco.ro prezinta o rezistenta mecanica si termica foarte mare si pot fi folosite in conditii optime pana la 100 de ani. Clientii din Bucuresti sau din zonele limitrofe dar si din alte localitati din Romania beneficiaza de transport gratuit.

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un comentariu