Fosa septica ecologica, la pret redus. Profita de promotie!

Fosa-septica-ecologica-la-pret-redus.-Profita-de-promotie
Fosa-septica-ecologica-la-pret-redus.-Profita-de-promotie

Pentru cei care locuiesc in zone lipsite de canalizare, fosa septica ecologica constituie cea mai buna varianta de tratare a apelor uzate din gospodarie.

Insa, descurajati de preturile foarte mari ale foselor ecologice, proprietarii renunta la aceasta varianta si isi construiesc fose septice improprii sau apeleaza tot la W.C.-ul din fundul curtii.

Acestea variante sunt insalubre, periculoase si se pot dovedi paguboase pe termen lung. In plus, pot afecta grav sanatatea oamenilor si mediul inconjurator.

Cel mai bun producator de fose

Cel mai bun producator de fose ecologice din Romania, se gandeste si la bugetul clientilor, care isi doresc o fosa ecologica de cea mai buna calitate si le ofera acestora variante economice de fose septice.

Profita de aceasta oferta limitata, care se desfasoara in perioada primaverii si cumpara o fosa septica ecologica pret redus, cu o durata de viata de pana la 100 de ani. Fosele noastre sunt realizate din Polietilena si au volume cuprinse intre 3500 si 10.000 de litri, pentru a satisface o gama larga de nevoi. Aceste produse sunt de cea mai buna calitate!

Rezistenta termica si mecanica mult mai mare

Ele prezinta o rezistenta termica si mecanica mult mai mare decat orice alt material de pe piata. Mai mult, greutatea redusa permite transportul si montajul in conditii avantajoase.

In cazul in care locuiesti in Bucuresti sau in zonele limitrofe (nou, in toata tara) nici nu trebuie sa-ti mai faci griji in aceasta privinta, caci iti oferim livrare gratuita pentru orice fosa septica ecologica la pret redus.

Vidanjarea la intervale mari de timp

Fosele ecologice comercializate de compania noastra necesita vidanjarea la intervale mari de timp, permitandu-ti sa faci economii serioase in timp, iar calitatea apei la iesire respecta normele nationale si europene in vigoare.

Astfel, familia ta va fi in siguranta. Chiar daca fosa septica ecologica are pret mic, aceasta rezista foarte bine la presiunea solului si la traficul pietonal intens. In plus, aceasta este etansa, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti faci vreodata griji in legatura cu eventualele scurgeri in sol sau cu infiltratii in rezervor.

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un comentariu