Aici gasesti fose septice la preturi foarte bune!

Fosa Septica Ecologica 5000 Litri Bicamerala Polietilena
Fosa Septica Ecologica 5000 Litri Bicamerala Polietilena

Te-ai saturat de firme de fose septice la preturi exagerat de mari, ale caror servicii te dezamagesc mereu? In acest caz, contacteaza un reprezentant si vei avea parte de produse de calitate, a caror durata de viata este de pana la 100 de ani, dar si de servicii profesioniste de consultanta, transport, montaj fosa septica, intretinere si service.

Fosa Septica Ecologica 5000 Litri Bicamerala Polietilena
Fosa Septica Ecologica 5000 Litri Bicamerala Polietilena

Canalizarea este o problema majora in majoritatea zonelor din Romania. Mai putin de 50% din populatia noastra nu beneficiaza de conditii civilizate de trai, asa ca cei care vor sa se mute la curte sunt nevoiti sa caute firme de fose septice la preturi rezonabile, pentru a solutiona problema deseurilor.

Ce face o fosa septica ecologica?

O fosa septica ecologica este formata dintr-un rezervor, care preia apele uzate dintr-o locuinta, le trateaza si apoi le devereseaza in sol prin intermediul unui camp de drenaj, astfel incat calitatea apei la iesire sa corespunda normelor in vigoare si sa nu afecteze negativ mediul inconjurator si sanatatea oamenilor.

Din pacate, multe companii de fose septice au preturi foarte mari, asa ca oamenii cu venituri mai mici ajung sa foloseasca tot felul de improvizatii periculoase pentru natura.

Acestea nu indeplinesc normele de siguranta minima cu doua compartimente si doua guri de vidanjare pentru epurarea deseurilor umane in cele mai bune conditii.

Un alt beneficiu este transportul gratuit pentru clientii din Bucuresti si din zonele apropiate capitalei dar si din alte localitati cu o comanda prealabila.

Click aici pentru cele mai bune preturi la fose septice ecologice.

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un comentariu